Bitcoin handler med en massiv premie på CME; Hva dette kan bety

Bitcoins pris handles nå godt over $ 16.000. Dette markerer en bemerkelsesverdig teknisk breakout som kan indikere betydelig ytterligere oppside er nært forestående på kort sikt.

Dette nivået har lenge holdt seg sterk som motstand, med salgspresset som her katalyserte flere potente avslag de siste dagene og ukene. Hvis kjøpere kan vende dette nivået til støtte, kan det åpne portene for betydelig mer oppside.

Det ser ut til at dette nivået blir støtte for kryptovalutaen, ettersom kjøpere blir aggressive hver gang prisen går tilbake mot dette nivået. Hvorvidt Bitcoin kan holde seg over dette nivået før en høy tidsramme nærmer seg – som dagens daglige lys – vil gi betydelig innsikt i dets mellomtidsbetydning.

En trend som ser ut til å være bra for Bitcoin Revolution er premien som sees når man ser mot den digitale eiendelens pris på CME.

Denne plattformen er hovedsakelig skreddersydd mot institusjoner og profesjonelle handelsmenn som administrerer store summer.

Det faktum at BTC handler til en høyere pris her enn det er på spotbørser, signaliserer at såkalte „smarte penger“ er vanvittig å få lang eksponering for Bitcoin. Dette er utvilsomt en bullish trend.

Bitcoin knuser $ 16.000 som analytikere øye lenger opp

I skrivende stund handler Bitcoin opp i underkant av 3% til den nåværende prisen på $ 16,100. Dette er rundt prisen den har handlet med hele morgenen, med okser som prøver å danne sterk støtte rundt $ 16.000.

Gjennom den siste uken hadde salgspresset her vist seg å være ganske betydelig.

Bruddet over dette nivået i dag satte imidlertid en sterk slutt på dette salgspresset og har nå åpnet portene for kryptovalutaen for å se betydelig videre oppover.

BTC-prispremie på CME-signalene kan være nært forestående

En indikator på Bitcoins nåværende oppside-potensial er premien den har handlet på CME.

Mens spot-BTC på større børser fortsatt handlet under $ 16 000, var det allerede langt over dette nivået på CME og opprettholder sin premie for øyeblikket.

“CME krysser $ 16000 $ BTC. I løpet av de siste månedene opprettholdt CME-futures gjennomgående premien over spotmarkedene. OI går head-to-head med Binance, ”bemerket en dataaggregator.

Dette betyr at store kjøpere er bullish på kryptovalutaen og er villige til å betale en heftig premie for den. Dette kan indikere at ytterligere oppside er nært forestående.

Related Post