Uniswap, Curve Daily Trading Volumes Surges Past $ 2B, sandsynligvis drevet af Harvest Attack

Automatiserede markedsproducenter Curve og Uniswap handlede volumener på over 2 mia. $ Mandag og drager fordel af en af ​​decentraliserede finansprotokoller Harvest Finance mørkeste dage.

  • Den daglige handelsvolumen på Uniswap steg med over 1.200% til en rekord på 2,04 mia. Dollar og overgik den tidligere rekordhøjde på $ 953,59 mio. Registreret den 1. september med stor margin.
  • „Volumen på Uniswap steg, da Harvest Finance-udbyderen sandsynligvis løb penge gennem den automatiserede markedsfabrikant,“ fortalte Denis Vinokourov, leder af forskningen ved den London-baserede prime brokerage Bequant, til CoinDesk i en Telegram-chat.
  • Daglig handelsvolumen på decentraliseret Curve Finance steg også til over $ 2 mia.
  • En ondsindet enhed udnyttede Harvest Finance tidligt mandag og drænet 24 millioner dollars fra den afkastopdrætprotokol, der blev lanceret i begyndelsen af ​​september. „Det økonomiske angreb blev udført gennem kurvepuljen, hvor prisen på stablecoins på Curve blev ude af proportioner og deponeret og trukket store mængder aktiver gennem høst, ”sagde Harvest Finance.
  • Angriberen tog et lynlån for at manipulere priserne på Curve Y Pool for at dræne USDT og USDC mange gange. Enheden konverterede derefter midlerne til tokeniseret Bitcoin Code i form af renBTC og sluttede til bitcoin.
  • Det anonyme team bag Harvest Finance har meddelt en $ 100.000 bounty til den første person eller gruppe, der når ud til hackeren „og hjælper angriberen med at returnere midlerne til distribueringsadressen.“
  • Harvest Finance-teamet sporer aktivt midlerne og har identificeret 10 bitcoin-adresser til flashlånsangriberen.

Præcisering (26. oktober 2020, 21:28 UTC): Harvest Finance’s bounty inkluderer kravet om, at den enkelte henter „angriberen“ tilbage pengene til distribueringsadressen.

Related Post