Vuosi 2020: Bitcoinin matka 3800 dollarista melkein 30 000 dollariin

2020 on ollut jännittävä vuosi kryptovaluutta-alalla. Tässä on joitain tärkeimpiä tapahtumia Bitcoinin matkalla melkein 30 000 dollariin.

2020 on ollut mielenkiintoinen vuosi. Sanoa jotain muuta olisi vähättelyä. COVID-19-maailmanlaajuinen pandemia vei myrskyn koko maailman ja muutti miljoonien ihmisten elämää.

Tällä oli suora vaikutus kaikkiin toimialoihin ja markkinoihin. Kryptovaluutat eivät olleet ehdottomasti poikkeuksia. Vuonna 2020 oli alhainen syntyvälle teollisuudelle, mutta on ehkä turvallista sanoa, että huippu oli paljon enemmän. Selkein todiste tästä on Bitcoin Trader, samoin kuin koko pääoman massiivinen kasvu.

Bitcoin meni vuoristoradalla. Se alkoi vuodesta vakaasti, kaatui massiivisesti muutama kuukausi myöhemmin ja palasi vahvemmaksi kuin koskaan aiemmin kartoittamaan korkeimpia kohtia, joita emme ole ennen nähneet. Kokonaismarkkina-arvo on melkein siinä pisteessä kuin se oli vuoden 2017 parabolisella ajolla, vaikka tällä kertaa asiat näyttävät hyvin erilaisilta.

Katsotaanpa ilman lisäkysymyksiä vuoden 2020 tärkeimmistä tapahtumista ja siitä, miten päädyimme juuri siellä missä olemme!

Tammikuu – maaliskuu: Maailma ennen COVIDia ja ensimmäinen aalto

Teknisesti uusi koronavirus löydettiin Kiinasta ennen vuoden 2020 alkua, mutta se oli todella maaliskuussa, jolloin useimmat maat ryhtyivät vakaviin toimenpiteisiin viruksen levittäessä.

Ensimmäiset kuukaudet ennen sitä olivat kuitenkin suhteellisen rauhallisia. Bitcoinin arvo kasvoi, mikä tuntui erittäin terveeltä etenemiseltä. Tammikuun alussa Chicago Mercantile Exchange (CME) käynnisti bitcoin-optiokontaktit tarjoten institutionaalisille sijoittajilleen enemmän työkaluja altistumisen saamiseksi kryptovaluutalle.

Myönteisempiä uutisia tuli koko toimialalle, kun kaksi maailman suurinta pankkia, Goldman Sachs ja Citigroup, toteuttivat osakevaihdon Ethereumin kaltaisessa blockchain-verkossa.

Kuitenkin kertoivat merkit siitä, että jotain pahaa oli tekemässä, ja on helppo nähdä ne jälkikäteen. Yhä useampi pankki alkoi ottaa käyttöön negatiivisia korkoja korostaen joitain Bitcoinin luontaisia ​​etuja.

Helmikuussa Kiina viivästytti kansallisen kryptovaluuttansa kehitystä epidemian jatkuessa, vaikka tässä vaiheessa leviäminen rajoittui jonkin verran maahan. Ja loppupuolella asiat alkoivat kääntyä huonompaan suuntaan.

Wall Street merkitsi nopeinta 10 prosentin korjaustaan ​​historiassa, kun koronaviruspandemia alkoi levitä koko maailmaan. Tämä siirtyi nopeasti kryptovaluuttamarkkinoille, ja maaliskuun puolivälissä Bitcoinilla oli pahin viikko sitten vuoden 2013.

Punainen tori

Paniikki oli kaikkialla markkinoilla, kun monet sijoittajat ryntäsivät luovuttamaan omistuksensa, mikä johti yli 40 prosentin pudotukseen yhdessä päivässä. Tämä ei rajoittunut BTC: hen, koska kaikki kryptovaluutat kärsivät valtavasti.

Kun pöly laskeutui, monet tajusivat, että pahin on ohi ja parasta on vielä tulossa. Varsinkin mitä suuret hallitukset tekivät seuraavaksi.

Huhti-heinäkuu: Rajattoman rahan painamisen ja kasvun aika

Koronaviruksen aiheuttama kriisi iski markkinoihin niin kovasti, että hallitusten kautta koko maailman oli painettava rahaa ja pelastettava monet yritykset. Yhdysvallat ei kenenkään yllätykseksi ollut eturintamassa.

Tämä toimisi myöhemmin merkittävänä potkuna laitoksille toteuttamaan Bitcoinin tarjoama mahdollisuus. Siitä huolimatta kannattajat alkoivat tässä vaiheessa korostaa sitä tosiasiaa, että toisin kuin Yhdysvaltain dollari, bitcoin on kova valuutta – rahaa, jota ei voida paisuttaa loputtomasti. Raha, joka tallentaa arvon ja kasvattaa sitä sen sijaan, että menettäisi sen. Monet ihmiset tulivat tähän oivallukseen, kun FED jatkoi rahan painamista ja talouden pumppaamista aikoina, jolloin työpaikkojen menetysvaatimukset olivat korkeita.

Silloin Bitcoin alkoi vaiheittaa toipumistaan, ja toukokuussa vaikutukset olivat jo osoittaneet, mitä sitten tapahtui, on yksi kryptovaluutan tärkeimmistä tapahtumista viimeisten neljän vuoden aikana.

11. toukokuuta Bitcoin kävi läpi kaikkien aikojen kolmannen puolittumisensa, mikä vähensi juuri lyötyjen bitcoinien tarjontaa puoleen. Jos tämä ei tehnyt BTC: stä niukkaa, Harmaasävy varmasti. Suurin kryptovaluutta-rahastonhoitaja alkoi ostaa enemmän bitcoineja kuin oli lyöty.

Kesäkuussa perintömarkkinoiden V-muotoinen elpyminen saatiin päätökseen lukuisien rahasuoritusten jälkeen. NASDAQ saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen.

Heinäkuussa Ethereumilla oli viides syntymäpäivä, jolloin kryptovaluuttamarkkinat nousivat uudelle viiden kuukauden korkeimmalle, kun kokonaispääoma ylitti 300 miljardia dollaria.

Related Post